SSD VS Harddisk

SSD Harddisk

SSD Disk er det nye sort.

Solid State Disk-vinder: Bedste SSD test
De hurtigste SSD’er: lysår foran harddisken
Op til fem gange hurtigere end traditionelle harddiske – med ekstremt hurtige læse og skrive hastigheder,
Med den bedste nuværende SSD’er på fuld hastighed, får dermed din computer op på en mere effektivt PC end nogen CPU-tuning.
Sagt på Dansk : Sæt turbo i din PC.

Sammenligning af SSD VS. HDD

HDDSDD
Står for:Hard Disk DriveSolid State Drive
Hastighed:HDD har længere læse / skrive tider, og understøtter færre IOPS (Input Output operationer per sekund) i forhold til SSD.SSD har hurtigere læse / skrive tider, og understøtter mere IOPS (Input Output operationer per sekund) i forhold til HDD.
Vægt:HDD'er er tungere end SSD-drev.SSD-drev er lettere end HDD drev, fordi de ikke har den roterende diske, spindel og motor.
Strømforbrug:Højt strømforbrugLavt strømforbrug
Støjniveau:HDD har roterende diske, spindel og motor, dette giver støj.SDD har ikke roterende diske derfor ingen støj.
Indhold:HDD indeholder bevægelige dele - en motordrevet spindel, der indeholder en eller flere plane cirkulære skiverSSD har ingen bevægelige dele, og det er hovedsageligt en hukommelseschip.
Defragmentering:Udførelsen af ​​HDD drev forværres på grund af opsplitning, og derfor skal de være periodisk defragmenteret.SSD-drev præstation er ikke påvirket af fragmentering. Så defragmentering er ikke nødvendig.

 

 

SSD Harddisk – De billig SSD disk på det danske marked.

Jeg har prøvet at lave en lille guide til dig, så du kan finde de billigst SSD Harddisk på internettet. Du finder priser på flere webshop.(Ikke alle).

Alle de kendte mærkevare inden for PC tilbehør laver SSD disk og jeg prøver at have priser på alle mærkerne og fra så mange webshops som muligt. Så Du kan få så stort et udvalg af SSD Drev som muligt.

Mit slogan for SSD Harddisk er ” Sæt turbo på din computer “, da det er hvad du får hvis du skifter din normale HDD ud med en SSD Harddisk. En hurtigere opstart af din computer, hurtig åbning af dokumenter og det bliver hurtigere at gemme dokumenter. Alt dette giver dig en hurtigere og mere glidende arbejde på din computer.
Det er lidt ligesom da man gik fra de gamle modem (ISDN) over til Bredbånd (ADSL). Det er en helt anden verden med SSD.

Så velkommen til og jeg håber du finder dig en ny SSD Disk.

Find gode priser på SSD Disk : -Læs mere her!

Carsten

Her er en lille video hvor du kan høre lidt mere om forskellen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*